Stucna 90º Konektor 

SKU: 41041

290,00 ден

90º Konektor

Може да се користи специјално за поврзување на P-Trap тоалети со подот. Може да се фиксира на ѕидот со метални компоненти.

Brand

Izyapi

Потекло

Турција

Материјал

Пластика