Swan Neck WC Konektor Ø 100

SKU: 41388

360,00 ден

Swan Neck WC Konektor Ø 100

 

Посебно може да се користи за поврзување на P-Trap WC на подот.
Може да се прицврсти на ѕидот со метални компоненти.
Компактен дизајн – идеален за тесни простори.

Brand

Izyapi

Потекло

Турција

Материјал

Пластика