Alpino Висеча Rimless – Со Тарет

SKU: 313

9.660,00 ден

Alpino Viseca Rimless so Taret

Brand

Mega Seramik

Потекло

Турција

Материјал

Порцелан

Тарет (Биде Функција)

Да

Капак

Duroplast (Бакелитен)