Enza Моноблок – Со Тарет

SKU: 400

12.500,00 ден

Нема на залиха

ENZA Моноблок – Со Тарет

Меанизам за казан

Duroplast (Бакелитен) Софт Капак (споро пуштање)

Хоризонтално одвод на вода

Brand

Mega Seramik

Потекло

Турција

Димензии

36x65x78

Материјал

Порцелан

Боја

Бела

Тарет (Биде Функција)

Да

Капак

Duroplast (Бакелитен)

Механизам за Казан

Да