Ignis Моноблок со Тарет

SKU: 373

9.230,00 ден

Ignis Моноблок со Тарет

Меанизам за казан

Duroplast (Бакелитен) Софт Капак (споро пуштање)

Хоризонтално одвод на вода

Brand

Mega Seramik

Потекло

Турција

Димензии

36x65x78

Материјал

Порцелан

Боја

Бела

Тарет (Биде Функција)

Да

Капак

Duroplast (Бакелитен)

Механизам за Казан

Да