Linda Висеча Со Тарет

SKU: 344

5.130,00 ден

Linda Висеча Со Тарет

Платичен Софт Капак (споро пуштање)

Потекло

Турција

Материјал

Порцелан

Тарет (Биде Функција)

Да

Капак

ThermoPlast