Selena Висеча Без Тарет

SKU: 376

7.790,00 ден

Нема на залиха

Selena Висеча Без Тарет

Brand

Mega Seramik

Потекло

Турција

Материјал

Порцелан

Тарет (Биде Функција)

Не

Капак

ThermoPlast