Selena Висеча Со Тарет

SKU: 377

7.790,00 ден

Selena Висеча Со Тарет

Платичен Софт Капак (споро пуштање)

Brand

Mega Seramik

Потекло

Турција

Материјал

Порцелан

Тарет (Биде Функција)

Да

Капак

ThermoPlast