Inci Моноблок со Тарет 9.910,00 ден
Back to products
Vega Моноблок - Со Тарет 10.527,00 ден

Vega Моноблок – Без Тарет

SKU: 351

10.527,00 ден

Vega Моноблок – Без Тарет

Меанизам за казан

Duroplast (Бакелитен) Софт Капак (споро пуштање)

Хоризонтално одвод на вода

Brand

Mega Seramik

Потекло

Турција

Димензии

36x65x78

Материјал

Порцелан

Боја

Бела

Тарет (Биде Функција)

Не

Капак

Duroplast (Бакелитен)

Механизам за Казан

Да