Промоција - Батерии - Туш Системи

12 Ное - 31 Дек

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Зголемете ја вашата удобност со попусти на избрани славини за бањи и системи за туширање. Изберете од модерни, ретро или минималистички стилови. Кампањата важи од 12 Ное. За повеќе информации, контактирајте со нас на маил адреса или на Whatsapp. Не ја пропуштајте нашата кампања за да додадете нов шмек во вашата бања! информации, контактирајте не на маил или Whatsapp. Не ја пропуштајте нашата кампања за обновена и стилска бања!

Специјална понуда од Sanitarija.MK