Havana 80 CM 19.620,00 ден
Back to products
Babil Stolb 15.110,00 ден

Babil 80 CM

SKU: 64222

28.140,00 ден

Babil 80 Cm

Горен дел

* Лед Огледало

Долниот дел

* Изработен од MDF
**  Тело МДФ
** Мембрански капак
** Порцелан мијалник

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

 

**** За големо продажба и за проекти можете да добиете специјални цени и димензии. ****

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

80 CM