Babil 80 CM 23.080,00 ден
Back to products
Poli 65 CM (%100 PVC) - Full Bela 15.850,00 ден

Babil Stolb

SKU: 64223

12.100,00 ден

Babil Stolb

*** Во цената е вклучена само СТОЛБОТ!!!!

 

**** За големо продажба и за проекти можете да добиете специјални цени и димензии. ****

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

Stolb