Paris 80 CM 28.540,00 ден
Back to products
Kahire 80 CM 27.890,00 ден

Erguvan 80 CM

SKU: 64377

24.180,00 ден

Erguvan 80 Cm

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од MDF

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

80 CM