Inci 80 CM (%100 PVC)

SKU: 64462

20.990,00 ден

Inci 80 CM (%100 PVC) Bela

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од 100%  ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

80 CM