Mira so Termostat Belo Staklo

SKU: 83641

25.000,00 ден

Нема на залиха

• со Три Функции
• 25×1 mm 304 квалитетна цевка од нерѓосувачки челик
• Калено европско екстра проѕирно стакло отпорно на гребење
• Термостатска кертриџ од европско потекло
• Дивертер од европско потекло
• Neopel Perlator – излез за излив
• Црево за туширање со ротирачко 360 степени
• Рачен туш со силиконски млазници – нула бигор
• Систем за проток на пробивање на варовник кој спречува прскање
• Брзина на проток на горен туш: 15 литри/мин
• Брзина на проток на рачен туш: 6 литри/мин
• Зглобна карактеристика на горниот туш (десно – лево)
• Систем за проток на мешање на воздухот што спречува прскање
• Телескопска цевка за туширање со прилагодлива висина (горе – надолу)

Тежина 8,1 кг
Brand

Teska