Промоција - Мебел за Бања

26 Фев - 31 Март

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Време е да ја реновирате вашата бања! Најстилските и најфункционалните кабинети за бањи сега се достапни по намалени цени. Направете ја вашата бања од соништата. Изберете од модерен, класичен или минимален дизајн. Кампањата важи од 12 Ноември. За повеќе информации, контактирајте не на маил или Whatsapp. Не ја пропуштајте нашата кампања за обновена и стилска бања!

Специјална понуда од Sanitarija.MK