Papatya 65 CM (%100 PVC)

SKU: 64721

15.570,00 ден

Papatya 65 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

65 CM