Nuri 65 CM (%100 PVC) 15.660,00 ден
Back to products
Seyda 55 CM (%100 PVC) 14.260,00 ден

Nuri 80 CM (%100 PVC)

SKU: 64682

20.070,00 ден

Нема на залиха

Nuri 80 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало – LED осветлување

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ
* Една фиока

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

80 CM