Rodus 65 CM (%100 PVC) 13.050,00 ден
Back to products
Paris 80 CM 23.400,00 ден

Saki 50 CM (%100 PVC)

SKU: 64701

11.840,00 ден

Нема на залиха

Saki 50 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

50 CM