Erguvan 80 CM 19.830,00 ден
Back to products
Tush Baterija 250 Crna 3.239,00 ден

Kahire 80 CM

SKU: 64524

22.870,00 ден

Kahire 80 Cm

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од MDF

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

80 CM