Reyhan 80 CM (%100 PVC) 17.040,00 ден
Back to products
Reyhan 65 CM (%100 PVC) 16.090,00 ден

Papatya 65 CM (%100 PVC) – Bela / Antracit

SKU: 64723

12.680,00 ден

Papatya 65 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

*  Тело : Бела

* Капаци : Антрацит

Долниот дел

*  Тело : Бела

* Капаци : Антрацит

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

65 CM