Ege 65 CM (%100 PVC) 12.570,00 ден
Back to products
Stolb (%100 PVC) Bela-Antracit 5.900,00 ден

Stolb (%100 PVC) Full Bela

SKU: 64001

5.900,00 ден

Stolb (%100 PVC)

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

 

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

Stolb