Saki 50 CM (%100 PVC) 11.840,00 ден
Back to products
Erguvan 80 CM 19.830,00 ден

Paris 80 CM

SKU: 64727

23.400,00 ден

Paris 80 Cm

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од MDF

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

80 CM