Inci 80 CM (%100 PVC) 17.200,00 ден
Back to products
Astra 65 CM 12.127,80 ден

Taylan 80 CM (%100 PVC)

SKU: 64839

17.211,80 ден

Teylan 80 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од 100%  ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

80 CM