Astra 65 CM

SKU: 64278

14.790,00 ден

Astra 65 Cm

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од MDF

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

65 CM