Nuri 80 CM (%100 PVC) 20.070,00 ден
Back to products
Seyda 65 CM (%100 PVC) 13.170,00 ден

Seyda 55 CM (%100 PVC)

SKU: 64731

11.700,00 ден

Seyda 55 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

55 CM