Rodus 80 CM (%100 PVC) Bela - Antracit 12.370,00 ден
Back to products
Venus 80 CM (%100 PVC) 14.900,00 ден

Rodus 80 CM (%100 PVC) Bela – Crna

SKU: 64764

12.370,00 ден

Rodus 80 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

80 CM