Seyda 55 CM (%100 PVC) 14.260,00 ден
Back to products
Papatya 65 CM (%100 PVC) 12.770,00 ден

Seyda 65 CM (%100 PVC)

SKU: 64732

16.060,00 ден

Нема на залиха

Seyda 65 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

65 CM