Astra 65 CM 14.790,00 ден
Back to products
Havana 80 CM 19.620,00 ден

Astra 80 CM

SKU: 64279

16.720,00 ден

Astra 80 Cm

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од MDF

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

80 CM