Bravo 80 CM

SKU: 64277

39.500,00 ден

Bravo 80 Cm

Горен дел

*  Огледало

Долниот дел

* Изработен од MDF
**  Тело МДФ
** Мембрански капак
** Порцелан мијалник

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

 

 

Brand

Evros

Потекло

Турција

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

80 CM