Tush Baterija 250S Siva 3.360,00 ден
Back to products
Rodus 80 CM (%100 PVC) Bela - Antracit 12.380,00 ден

Rodus 80 CM (%100 PVC) Bela – Kafeava

SKU: 64762

12.380,00 ден

Rodus 80 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

80 CM