Sevda 55 CM 9.170,00 ден
Back to products

Uras 80 CM

SKU: 64872

20.520,00 ден

Uras 80 Cm

Горен дел

*  Огледало + Шкавче

Долниот дел

* Изработен од MDF
**  Тело МДФ
** Мембрански капак
** Порцелан мијалник

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

 

**** За големо продажба и за проекти можете да добиете специјални цени и димензии. ****

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

80 CM