Poli 65 CM (%100 PVC) – Full Bela

SKU: 64769

19.330,00 ден

Poli 65 CM (%100 PVC) – Full Bela

Горен дел

* Огледало – LED осветлување

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ
* Две фиоки

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

65 CM