Babil Stolb 12.100,00 ден
Back to products
Poli 80 CM (%100 PVC) - Full Bela 18.100,00 ден

Poli 65 CM (%100 PVC) – Full Bela

SKU: 64769

15.850,00 ден

Poli 65 CM (%100 PVC) – Full Bela

Горен дел

* Огледало – LED осветлување

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ
* Две фиоки

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

65 CM