Rodus 80 CM (%100 PVC) Bela - Kafeava 12.370,00 ден
Back to products
Rodus 80 CM (%100 PVC) Bela - Crna 12.370,00 ден

Rodus 80 CM (%100 PVC) Bela – Antracit

SKU: 64763

12.370,00 ден

Rodus 80 CM (%100 PVC) Bela – Antracit

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

80 CM