Poli 80 CM (%100 PVC) - Full Bela 17.990,80 ден
Back to products
Papatya 65 CM (%100 PVC) - Bela / Antracit 12.767,40 ден

Reyhan 80 CM (%100 PVC)

SKU: 64739

17.211,80 ден

Reyhan 80 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

*  Тело : Кафејава

* Капаци : Антрацит

Долниот дел

*  Тело : Кафејава

* Капаци : Антрацит

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

80 CM