Reyhan 65 CM (%100 PVC) 16.090,00 ден
Back to products
Stolb (%100 PVC) Full Bela 5.900,00 ден

Ege 65 CM (%100 PVC)

SKU: 64343

12.570,00 ден

Ege 65 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

*  Тело : Антрацит

* Капаци : Бела

Долниот дел

*  Тело : Антрацит

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

65 CM