Astra 80 CM 13.710,40 ден
Back to products
Babil 80 CM 23.074,80 ден

Havana 80 CM

SKU: 64428

16.088,40 ден

Havana 80 Cm

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

* Изработен од MDF

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

80 CM