Papatya 65 CM (%100 PVC) - Bela / Antracit 12.680,00 ден
Back to products
Ege 65 CM (%100 PVC) 12.570,00 ден

Reyhan 65 CM (%100 PVC)

SKU: 64738

16.090,00 ден

Reyhan 65 CM (%100 PVC)

Горен дел

* Огледало

*  Тело : Кафејава

* Капаци : Антрацит

Долниот дел

*  Тело : Кафејава

* Капаци : Антрацит

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

65 CM