Sevda 55 CM

SKU: 64737

11.220,00 ден

Sevda 55 Cm

Горен дел

* Огледало со шкавче

Долниот дел

* Изработен од MDF
**  Тело МДФ
** Мембрански капак
** Порцелан мијалник

*** Во цената не е вклучена столбот, чешмата и сифонот.

 

**** За големо продажба и за проекти можете да добиете специјални цени и димензии. ****

Brand

Evros

Материјал

MDF – Мебел

Димензии

55 CM