Akra 80 CM (%100 PVC) – Full Bela + Stolb

SKU: 64257

40.040,00 ден

Akra 80 CM (%100 PVC) so Stolb Komplet

Горен дел

* Огледало

Долниот дел

*  Тело :  Бела

* Капаци : Бела

Столб

* Тело: Бела
* Капаци: Бела

***** Во цената е вклучен Столбот

* Изработен од 100% водоотпорен ПВЦ

*** Во цената не е вклучена  чешмата и сифонот.

Brand

Evros

Материјал

PVC – Мебел

Димензии

80 CM, Stolb